Меню ЗатварянеКАМПАНИЯ ТУРИСТИЧЕСКИ ПАСПОРТ КОМ-ЕМИНЕ

Прекосяването на Старопланинското било от край до край е постижение, достойно за уважение! Запазете спомена от маршрута – съберете печатите в туристическия паспорт и ще получите Поздравителна Грамота и право на участие в годишна томбола с материални награди! Заповядайте на годишната среща на Комеминейците в края на туристическия сезон! Пълните условия на кампанията ВИЖТЕ ТУК.

ДОКУМЕНТИРАЙ СВОЕТО КОМ–ЕМИНЕ

Вземи туристически паспорт за печати и събери минимум по 3 печата на страница. Регистрирай се онлайн ТУК и ще получиш поздравителна грамота и право за участие в годишната томбола!
ЕЛА НА ГОДИШНАТА СРЕЩА НА КОМЕМИНЕЙЦИТЕ!

ВЗЕМИ ПАСПОРТ
Най-лесно е да се закупи през нашия електронен магазин или от магазините за спортна екипировка. Ако сте с организирана група попитайте вашия водач.

Туристическите паспорти за печати представляват малки картонени дипляни отпечатани на ламиниран картон за по-голяма устоичивост. Вътрешната страна на паспорта не е ламинирана с цел по-добра попивност на мастилото при поставянето на печат.

Кампанията „Туристически паспорт Ком-Емине“ се провежда за първа година и представлява инициатива за популяризиране на туристическия маршрут Ком-Емине. Участниците се стимулират чрез множество интересни допълнителни инициативи – най-мащабната от които е годишната среща „Ком-Емине“. На годишната среща ще се проведе томбола с материални награди осигурени от спонсорите на кампанията – СпортДепо, Трастена, НатураБГ, Хускварна, Сиела.

В кампанията „Туристически паспорт Ком-Емине“ може да участва всеки български или чуждестранен гражданин, притежател на туристически паспорт. Не могат да участват членове на Сдружение „Туристическо дружество Ойларипи“ и на Сдружение „Клуб на пътешественика“, които са организатори на кампанията. Пълните условия може да видите тук:

Туристическите паспорти се разпространяват срещу заплащане. Продажната цена на паспорта е 5 лева и в нея се включват: 1 бр. туристически паспорт, 1бр. поздравителна грамота, пощенски и административни разходи.

Туристическите паспорти може да бъдат закупени от:

  1. www.oilaripi.com/eshop
  2. www.komemine.com/shop
  3. На място от „Клуб на пътешественика“ – София, ул. Сердика 19
  4. Спортни магазини „Ред рок“
  5. Спортни магазини „Аутсайдер“


СЪБЕРИ ПЕЧАТИТЕ
Повечето печати са разположени по хижите или в туристическите обекти. Ще бъдат признати и други печати от заведения, магазини, пощи, кметства по пътя.

Целта на туристическия паспорт за печати е да бъдат събрани колкото се може повече печати от посетените обекти по маршрута от връх Ком до нос Емине. Съгласно общите условия на кампанията до участие в томболата ще бъдат допуснати всички участници, които регистрират ВАЛИДЕН паспорт. За валиден се счита паспорт с по минимум три печата на всяка една от страниците (минимум 50% от печатите).

Печати може да се поставят на всеки стационарен обект по пътя – хижи, хотели, музеи, ресторанти, бензиностанции, туристически атракции и др. За улеснение организаторите на кампанията предоставят примерен списък на обектите с печати. Ще бъдат признати и други печати от близки обекти, които не са включени в паспорта, но се намират по маршрута Ком-Емине.

ПРИМЕРЕН СПИСЪК НА ОБЕКТИТЕ С ПЕЧАТИ:

Печат 1: Ипеклийската къща (град Берковица), хижа Ком (нова), хижа Петрохан
Печат 2: хижа Тръстеная
Печат 3: хижа Лескова
Печат 4: хижа Мургаш, вр. Мургаш
Печат 5: хижа Чавдар
Печат 6: хижа Мургана, хижа Кашана, хижа Свищиплаз, хижа Паскал, хижа Момина поляна
Печат 7: хижа Вежен, хижа Бенковски, хижа Ехо, хижа Козя стена
Печат 8: заслон Орлово гнездо, хижа Дерменка, хижа Добрила
Печат 9: хижа Васил Левски, заслон Ботев, връх Ботев
Печат 10: хижа Тъжа, хижа Мазалат
Печат 11: хижа Узана, вр. Шипка, хижа Бузлуджа
Печат 12: ски База Грамадлива, хижа Грамадлива, хижа Предела
Печат 13: хижа Буковец, хижа Чумерна
Печат 14: град Котел (100 НТО, пощата, бензиностанции)
Печат 15: хижа Върбишки проход
Печат 16: село Планиница (магазин КООП в центъра или кафето в ляво), село Дъскотна (при Ральо в началото на селото)
Печат 17: хижа Топчийско, село Козичино (механа Боляр)
Печат 18: село Емона (Бистро Яна в центъра)

РЕГИСТРИРАЙ СЕ
Много е лесно – регистрирай се онлайн или депозирай своя паспорт в Клуб на пътешественика – София, ул. Сердика 19.

След като съберете минимум 9 печата в туристическия паспорт го регистрирайте за участие в томболата!

Регистрацията може да стане на място или по електронен път:

  1. Регистрация на място чрез депозиране на паспорта в „Клуб на пътешественика“, София, ул. Сердика 19
  2. Регистрация по електронен път чрез попълване на формата: КЪМ РЕГИСТРАЦИЯТА

След като подадете вашия паспорт за регистрация очаквайте потвържение за успешна регистрация на електронната ви поща. Ако не получите потвърждение до 3 работни дни, значи нещо не е наред. В този случай се свържете с нас на e-mail: registration@kom-emine.com

СЛЕДИ НОВИНИТЕ
На твоя имейл и на нашия сайт ще бъдат отразени всички новини относно провеждането на ГОДИШНАТА СРЕЩА на комеминейците и тегленето на томболата. Очаквай своята покана!


Проверявайте вашата електронна поща за да научите повече за датата и мястото на годишната среща. Повече за предстоящите събития можете да научите в раздел „Календар“ и във фейсбук групата Ком-Емине