Меню Затваряне

Уважаеми потребители,

Информираме Ви, че съгласно действащите условия на нашия електронен магазин имате правото да върнете закупена от вас стока в 14 дневен срок. Вие не дължите обяснение за вашето решение, но за да ни помогнете да бъдем по-добри в това, което правим, ще ви помолим да посочите каква е причината за връщането от падащото меню във формата по-долу.

Моля обърнете внимание, че за връщане на закупена от нас стока важат следните условия:

1. Необходимо е стоката да е със запазена цялост и ненарушен търговски вид.

2. Куриерските разноски за връщане на стоката са за сметка на клиента.

3. Не приемаме върната стока с услуга „наложен платеж“ – замяна на стоката или възстановяване на стойността й ще бъде извършено в срок от три работни дни след получаването й обратно от нас и проверка на състоянието и от наш служител.

4. Вашата рекламация може да бъде приета единствено в писмен вид чрез имейл или чрез попълване на формата по-долу. Съобщения в социалните мрежи и по телефона не се приемат за рекламация и/или искане за връщане на стока.

5. Възстановяване на сума за закупена стока може да бъде извършено единствено при връщане на издадения фискален бон, приложен в пакета или негова снимка в добра резолюция, така че ясно да се четат всички реквизити на бона.

ФОРМА – ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА: